Privatnost

Oglašivač (oglašavač ili mi ili mi) predano je poštivanju zakona o zaštiti podataka. Ova pravila o privatnosti (Pravila o privatnosti) navode kako koristimo osobne podatke koji se odnose na naše klijente i potencijalne kupce (vas) koje prikupljamo putem naše upotrebe naše web stranice i drugih marketinških kanala. [Ne obuhvaća kako upotrebljavamo vaše osobne podatke u isporuci naših usluga.

Ako web mjesto sadrži veze na druge web stranice trećih strana, ako pratite vezu na bilo koju od tih web stranica trećih strana, imajte na umu da imaju vlastita pravila o privatnosti i da ne prihvaćamo nikakvu odgovornost ili odgovornost za njihova pravila ili obradu vaših osobne informacije. Provjerite ta pravila prije nego što dajete bilo kakve osobne podatke na takve web stranice trećih strana.

Ova Pravila o privatnosti namjeravaju objasniti našu praksu privatnosti i obuhvaćaju sljedeća područja:

1. Osobni podaci o vama koje možemo držati ili prikupljati
2. Kako možemo koristiti vaše osobne podatke
3. Tko možemo otkriti vaše osobne podatke
4. Kako zaštitimo vaše osobne podatke
5. Kontaktirajte nas & your rights to access and update your personal information

Informacije koje možemo prikupiti o vama

Možemo prikupljati i koristiti sljedeće osobne podatke o vama:

informacije koje dajete ispunjavanjem obrazaca ili učitavanjem na Stranici.

Ako nas kontaktirate ili vam se obratimo, možemo zadržati zapis o toj dopisivanju ili pojedinosti o bilo kakvom razgovoru s vama. Može se zabilježiti poziv.

Možda vas također zamolimo da ispunite ankete koje koristimo za potrebe istraživanja, iako ne morate odgovoriti na njih.

Koristimo usluge oglašavanja koje nam je dao ReachLocal UK Limited putem kojeg ReachLocal, kao naš procesor za podatke, prikuplja i koristi određene informacije navedene na sljedećem linku o našim interakcijama s vama te ih čini dostupnim za upotrebu u skladu s ovim Privatnošću Politika.

Pojedinosti vaših posjeta web-lokaciji i podataka prikupljenih putem kolačića i drugih tehnologija praćenja, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vašu IP adresu i naziv domene, verziju preglednika i operacijski sustav, podatke o prometu, podatke o lokaciji, web zapisnicima i drugim komunikacijskim podacima, i resurse kojima pristupate u skladu s našim pravilima o kolačićima. Iako su te informacije općenito neodređene, gdje se može upotrijebiti za identifikaciju, prema njemu postupamo pod jednakim jamstvima koja se primjenjuju na osobne podatke.

Od trećih osoba kako je navedeno u paragrafu III.

Ne prikupljamo svjesno informacije o pojedincima koji su mlađi od 16 godina.

Koristi se od vaših osobnih podataka

odlučiti hoće li s vama, uključujući u određenim okolnostima, ući u bilo koju predloženu transakciju, otkriti takve informacije agencijama za borbu protiv prijevare ili agencija za provedbu zakona trećih osoba u svrhu otkrivanja i sprječavanja prijevare i kriminala (kako je dalje navedeno u stavku III. ove točke);

da se vrati bilo kakva plaćanja koja su nam potrebna i gdje je potrebno provesti takav povrat kroz angažiranje agencija za naplatu potraživanja ili poduzimanje drugih pravnih radnji (uključujući početak i provođenje pravnih i sudskih postupaka);

analizirati ga kako bi razumjeli uslugu koju pružamo i kako bismo poboljšali naše poslovanje;

pratiti pozive i transakcije kako bi se osigurala kvaliteta usluga, poštivanje postupaka i borba protiv prijevara;

obavijestiti vas o promjenama naših usluga i proizvoda; i / ili

kako bi se osiguralo da sadržaj s naše web stranice bude prikazan na najučinkovitiji način za vas i vaš uređaj.

Možemo također upotrijebiti Vaše podatke za oglašavanje proizvoda i usluga naših i odabranih trećih strana poštom, e-mailom, SMS-om, telefonskim brojem i faksom i, gdje to zahtijeva zakon, tražit ćemo vaš pristanak u trenutku prikupljanja vaših podataka provoditi bilo koji od ovih vrsta marketinga.

Pružit ćemo mogućnost otkazivanja pretplate ili isključivanja daljnje komunikacije o bilo kojoj elektronskoj marketinškoj komunikaciji koja vam je poslana ili se možete isključiti ako nas kontaktirate kako je navedeno u paragrafu V.IV u nastavku.

Objavljivanje trećih osoba

Možemo također dopustiti odabranim trećim stranama i agentima da koriste vaše osobne podatke, samo u svrhe navedene u stavku 2 gore, koji će biti podložni obvezama obrade takvih informacija u skladu s istim zaštitnim sredstvima koja implementiraju. Specifični primjeri navedeni su u paragrafima III.II do III.VI u nastavku. Sve takve objavljivanja bit će izvršene samo u skladu s primjenjivim zakonima.

ili se netočne informacije daju i / ili se prepoznaju ili sumnjaju na prijevaru, pojedinosti se mogu proslijediti agencijama za sprječavanje prijevara i agencijama za provođenje zakona, a mogu ih i nas ili oni evidentirati.

Mi i druge organizacije također mogu pristupiti i koristiti te informacije kako bismo spriječili prijevaru i druge zločine, na primjer kada:

pregled zahtjeva za proizvode (kako je navedeno u stavku 2 gore);

poduzimanje koraka za povrat dospjelih plaćanja (kako je navedeno u stavku 2. gore); i

provjeravajući pojedinosti kandidata za posao i zaposlenika.

Možemo navesti imena i adrese bilo koje agencije koje koristimo za suzbijanje prijevare ako želite kopiju podataka koje posjedujete. Kontaktirajte nas na dolje navedenoj adresi. Agencije mogu naplatiti naknadu.

Svoje osobne podatke možemo otkriti trećim stranama, sudskim uslugama i / ili regulatorima ili agencijama za provedbu zakona u svezi s upućenjima, postupcima ili istraživanjima od strane takvih stranaka bilo gdje u svijetu ili kako bismo omogućili oglašavaču da udovolji svojim zakonskim zahtjevima ili dijalog sa svojim regulatorima.

U slučaju da je oglašavač (ili njegov dio) (i) podložan pregovorima za prodaju svojeg poslovanja ili (ii) prodaje trećoj strani ili se podvrgne ponovnoj organizaciji, prihvaćate da bilo koji od vaših osobnih podataka (ili njegovih savjetnika) kao dio bilo kojeg procesa dubinske analize ili prebaciti na taj reorganizirani subjekt ili treću stranu i koristiti se u istu svrhu ili u svrhu analize bilo kakve predložene prodaje ili ponovne pripreme, organizacija.

Prijenos, pohrana i sigurnost vaših osobnih podataka

Nijedan prijenos podataka preko Interneta ili web stranice ne može biti zajamčen da bude siguran od upada. Međutim, održavamo komercijalno razumne fizičke, elektroničke i proceduralne zaštitne mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke u skladu s važećim zakonskim zahtjevima zaštite podataka.

Pristup osobama ili dobavljačima može se prenijeti, prenijeti i / ili pohraniti na odredištu izvan Europskog ekonomskog područja (EEA) u kojem zakoni o zaštiti podataka mogu biti niži standard nego u EEA. Bez obzira na lokaciju ili je li osoba zaposlenik ili izvođač radova, nametnemo iste mjere zaštite podataka koje implementiraju unutar EEA.

Mi ćemo zadržati vaše osobne podatke koliko god je potrebno za obradu svrhu za koju su prikupljeni. Određene pojedinosti i korespondencija mogu se zadržati do isteka roka za bilo kakve pravne izazove u pružanju usluga ili u skladu s regulatornim zahtjevima vezanim uz zadržavanje takvih podataka. Podaci se također mogu zadržati ili unijeti

Vaša prava & contacting us

Primjenjivi zakoni o zaštiti podataka mogu vam dati pravo na pristup određenim osobnim informacijama o vama. Mi ćemo se pridržavati naših obveza kako bismo vam pružili pristup vašim osobnim podacima i ispravili netočnosti o kojima smo obaviješteni u skladu s važećim zakonima o zaštiti podataka. Tamo gdje je to dopušteno, ispunjavanje vašeg zahtjeva može biti podložno određenoj naknadi kako bi se udovoljilo našim povezanim troškovima.

Koristit ćemo razumne napore kako bismo osigurali da su vaši osobni podaci točni. Da biste nam pomogli s tim, obavijestite nas o svim promjenama osobnih podataka koje ste nam dali ažuriranjem vaših podataka tako što ćete nas kontaktirati kako je navedeno u paragrafu V.4 u nastavku.

Kontaktirajte nas

Mi smo kontrolor podataka u vezi s vašim osobnim podacima koje smo obrađivali u skladu s ovim Pravilima o privatnosti.

Možete nas kontaktirati u vezi s vašim pravima ili bilo kakvim pitanjima koja vam mogu biti u vezi s ovim Pravilima o privatnosti ili našom obradom vaših osobnih podataka na sljedećim adrese.